Εταιρεία

Η εταιρεία Μιχόπουλος έχει καθιερωθεί στο χώρο ως συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα και συνεχίζει την 50χρονη επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των υφασμάτων επιπλώσεως και κουρτινών υπογράφοντας χώρους υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας.

Το διαχρονικό ύφος των υφασμάτων, οι αισθητικές προτάσεις και η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει κάνουν την εταιρεία μία από τις καλύτερες στο χώρο.

Οι συνεχώς ανανεωμένες συλλογές μας έχουν σαν σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προκύπτουν  κάθε  στιγμή στο χώρο της διακόσμησης. Τα προϊόντα μας είναι οι καλύτερες επιλογές από μεγάλα εργοστάσια και οίκους της Ευρώπης. Εισάγουμε κατευθείαν από  οίκους της  Ιταλίας, του Βελγίου, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας και της Γαλλίας.

Στον άνετο εκθεσιακό της χώρο μας θα βρείτε υφάσματα - Βαμβακερά, Μεταξωτά, Λινά, Στόφες, Ζακάρ, Βελούδα - βραδυφλεγείς κουρτίνες, Δέρματα και υφάσματα εξωτερικών χώρων υψηλών προδιαγραφών, όπως επίσης ταπετσαρίες τοίχου, και είδη σκίασης.   

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων και κουρτινών για κάθε γούστο και κάθε χώρο. Είμαστε σε θέση  να  προτείνουμε  στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένες προτάσεις για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου.

Οι συνεχώς ανανεωμένες συλλογές μας έχουν σαν σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας  ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να  προκύπτουν  κάθε  στιγμή στο χώρο της διακόσμησης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξοπλίσει ξενοδοχεία, ξενώνες, σκάφη, εστιατόρια και επαγγελματικούς  χώρους. Διαθέτουμε ειδικό τμήμα  με μεγάλη ποικιλία  ποιοτήτων και σχεδίων κουρτινών και  υφασμάτων  επιπλώσεως εσωτερικών και εξωτερικών χώρων  με ευρωπαϊκές προδιαγραφές   FR  (βραδυφλεγείς ποιότητες).
επιστροφή στην αρχή